Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek, magazinok képes leírás - Erotikus történetek.tlap.hu
részletek »

Könyvek, magazinok - Erotikus történetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erotikus-tortenetek.tlap.hu » Könyvek, magazinok
Keresés
Találatok száma - 13 db
A feleségem erotikus potenciálja

A feleségem erotikus potenciálja

Hector egészséges fiatalember, amolyan rendes gyerek. Lányokkal majd harmincéves koráig nemigen volt dolga, és nem elégíti ki különös gyűjtőszenvedélye sem, amelynek tárgya szinte bármi lehet a dinnyecímkéktől az ötórai zajokig. Már-már véget is vetne elrontott életének, amikor egy betegesen hazudozó lány képében végre megtalálja az igazit. Össze is házasodnak, és Hector élete látszólag egyenesbe jön, új foglalkozást választ (fiktív utazásokat szervez), szexuális élete nem sejtett izgalmakat kínál, ráadásul gyűjtőszenvedélyéből is kigyógyulni látszik. A bajok akkor kezdődnek, amikor a boldog férj megpillantja feleségét, amint az ablakot pucolja. Hector a visszaeső szenvedélybetegek vadságával veti rá magát az ablakpucolás témájára... A 29 éves David Foenkinos humora ellenállhatatlan. Regényéről a francia kritika csak szuperlatívuszokban beszél.

A multiorgazmusos pár

A multiorgazmusos pár

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól - ezúttal a párokat segíti tovább A multiorgazmusos férfi című könyvben elkezdett úton. Újabb titkokat ismerhetünk meg a szerelem gyógyító és fiatalító hatásairól, az egész életen át tartó szenvedélyről, gyönyörről és a nemiség spirituális vonatkozásairól.

Az ágyas - erotikus mesék

Az ágyas - erotikus mesék

Párnakönyv a középkori Japánból Ó, nem, ő nem a híres gésák ivadéka. Az intrikák áldozatává vált szamuráj lánykája úgy tudta, azért érkezik a Császárvárosba, hogy udvarhölgy váljék belőle. De hamar rájön, jövője megpecsételődött, mikor egy tiszteletreméltó hölgy házába kerül. Finom praktikákkal, mézes-szerelmes mesékkel próbálják belekényszeríteni a kurtizánlétbe, ahol mindennapos a cselszövés, a gonoszság és a kegyetlenség. Az igaz szerelem után vágyódó lányka legfeljebb fájdalmas barátságot szőhet a hozzá hasonló sorsúakkal. Az erotikus történetekkel felkorbácsolt test tüzénél mégis hatalmasabb a szabadság iránti vágya. Élete elképesztő fordulatot vesz, a bódító mesék meghökkentő ötletet kínálnak számára, megoldást, szabadulást a béklyóból. A sorsába bele nem nyugvó lány izgalmas történetét eredeti kínai, japán, indiai romantikus és erotikus, mesék, versek teszik még élvezetesebbé, színesebbé.

Az anyák is akarják

Az anyák is akarják

Az anyai szeretet és az erotikus érzések nem feltétlenül zárják ki egymást. Ez a kétféle érzés bizony gyakran keveredhet...A negyvenéves Matylda, Irena Obermannová új regényének a hősnője sokat tud erről. Tudja a magáét. Egyedül neveli tizenhat éves lányát, Katerinát, meglehetősen viharos kapcsolatukat hol az elvakult majomszeretet, hol a kölcsönös gyűlölködés jellemzi. Katerina úgy próbál kitörni ebből a helyzetből, hogy cserediákként három hónapra elutazik Norvégiába tanulni. Helyette megérkezik Prágába Sindre, a tizenhat éves norvég kamasz fiú. Matyldától azt várják, hogy ez alatt a három hónap alatt a pótanyja legyen Sindrének. Ám minden másképp alakul...Az anyák is akarják szenvedélyes, már-már megbotránkoztatóan őszinte regény az anyai szeretetről, a szabadságról, a női szexualitásról, és arról, hogy nem csak a férfiak vágynak fiatal lányokra, de olykor a nők is fiatalabb férfiakra.

Badra szerelme - Egy arab asszony naplója

Badra szerelme - Egy arab asszony naplója

A megrázó, helyenként szókimondó regénynek már a megjelenése is nagy jelentőséggel bír, hiszen első alkalommal tárul fel előttünk egy mohamedán vallású, negyvenes éveiben járó, kívánatos, érzéki arab nő magánélete. Nyíltan ír a szexualitásról, megtöri az iszlám kultúrkörben a szexet övező hallgatást és az azt körülvevő tabukat...mindez felér egy politikai tettel.

Egy luxuskurtizán erotikus kalandjai

Egy luxuskurtizán erotikus kalandjai

Belle de Jour könyve világsiker. 2003-ban nem véletlenül nyert Guardian-díjat: a londoni call-girl internetes naplója naponta több millió embert vont a varázsa alá. A könyv külföldön hasonlóan nagy sikert aratott, és máris tervezik a megfilmesítését. Mindezt ráadásul úgy, hogy a napló írójának kilétét a mai napig homály fedi, a vezető angol napilapok hiába vetették be minden emberüket és kapcsolatukat a leleplezésére.Őszinte és szenvtelen hangvételével kínosan pontos képet fest a call-girl-ök és luxuskurtizánok világáról, a szexualitásnak azon oldaláról, ahová a 'Szex és New York' illetve a 'Bridget Jones naplója' már nem merészkedett.Mindehhez hozzávéve Belle intellektusát és érzékenységét, egy olyan regényt kapunk, amely méltó riválisa a 'Catherine M. szexuális életének' is.

Gyönyörű gyönyörök - Erotikus versek

Gyönyörű gyönyörök - Erotikus versek

Officina kiadó - Gyönyörű gyönyörök - Erotikus versek A lelkek közti csillagászati távolság, melyről Tóth Árpád panaszkodott, nem csökkent - de gyakrabban enyhíti kínjait a testek közelsége: az erotika.

Mé piros a gólya csőre?

Mé piros a gólya csőre?

Burány Béla vajdasági orvosprofesszor, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja. Gyűjteménye rendhagyó, hiszen a magyar nép erotikus értelemben vett szerelmi világáról keveset tűrt meg mindmáig a nyomdafesték. A nép az erotikus értelmű és obszcén szavaktól sosem félt. Miért is félt volna?

Mekkora az ideális pénisz mérete?

Mekkora az ideális pénisz mérete?

Egy nap William Nolan ráébred, hogy már nem élvezi ezt az egészet. Hosszabb, rövidebb - vagy inkább rövidebb és még rövidebb - kapcsolatai egyre inkább nem minden téren kielégítők számára, és egyébként is, igazából azt sem tudja, hogy mit akar az élettől. De érzi, már valami másra van szüksége, mint eddig. Úgy dönt, keres végre valakit "akivel másnap is jó". Ám rögtön a projekt elején egy érdekes kérdéssel találja magát szemben. És félretéve magánélete rendbetételét, előbb ennek a "sokat vitatott, de tisztességesen tisztába sosem tett kérdésnek" jár utána; meginterjúvol 100 nőt. Megkérdezi őket, hogy szerintük, mekkora az ideális péniszméret. És miközben az interjúkat készíti, amik hatása alól - bármennyire is szeretné - nem tudja kivonni magát, természetesen folytatódik saját útkeresése is...

Hirdetés
Örvény - Erotikus thiller

Örvény - Erotikus thiller

A szexcentrikus divattervező, Kátay Kitty élete pokol. Figyelik. Követik. Bizonyos tárgyakkal kerül kapcsolatba, és a múlttal viaskodik. A vonzó üzletember úgy az erdőben, mint otthonának hálószobájában különböző furcsa tettekkel lepi meg. Némelyik hallucináció persze. Közben Budapest egyik elit kerületében egy szadista őrült mániákus precizitással gyilkol fiatal nőket.Sok szex, még több vér és titok - az Örvény gyilkosok és áldozatok története.

Pajkos mesék

Pajkos mesék

Erotikus történetek, más-más íróktól, különféle helyszíneken és korokban, különböző szereplőkkel és különféle szituációkban. Ha szexuális fantáziáját színesíteni óhajtja, ez a könyv sokat segíthet, egyben kitűnő és önfeledt szórakozást nyújt. Figyelem! A könyv tartalma szexuálisan izgató hatású!

Pajkos Mesék 2

Pajkos Mesék 2

Ugye Ön is olvasta a korábbi Pajkos Meséket? Abból megtudhatta, milyen egy kiadós elfenekelés . . . netán kis is próbálta . . . Nos, ideje, hogy tovább bővítse látókörét e téren. Ezúttal azonban Korbáccsal! Félelmetesen hangzik, igaz? Pedig sokaknak tetszik . . . nagyon is. Ha épp nincs korbács, megteszi egy jó nadrágszíj is. Cathryn Cooper újabb összeállítása 20 erotikus történetet foglal magában, melyek mindegyike garantálja a korábbiakhoz hasonló önfeledt szórakozást, ismét újabb ötleteket adva a szexuális élet színesítéséhez, mégpedig többnyire házastársaknak, tartósan együtt élő partnereknek. Ne késlekedjen hát, fogjon máris hozzá, és csak akkor tegye le, ha elért a legutolsó oldalhoz!

Pajkos mesék 3

Pajkos mesék 3

Már megint ez a szex... nem unalmas még? Hát persze, hogy nem... különösen azoknak, akik már olvasták a Pajkos Mesék sorozat első két kötetét. Hisz a szex hozzátartozik az egészséges, normális élethez. A szereplők ezúttal nem verik el egymás hátsó felét, se kézzel, se korbáccsal... ám ízelítőt kapunk a csábítás fortélyaiból, hogyan gerjesszük fel a vágyat kedvesünkben (netán szexis mamájában vagy nővérében, esetleg mindkettőben), a legkülönbözőbb helyzetekben és helyszíneken... mondjuk egy moziban, úszómedencében, sőt, könyvtárban... Így már más, ugye? Máris felkeltette érdeklődését? Akkor hát rajta, lásson hozzá és olvassa el a Pajkos mesék legújabb kötetét és gyűjtsön új tapasztalatokat. Jó szórakozást! Figyelem: a könyv szexuálisan izgató hatású!

igennem
Tuti menü