Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus történetek képes leírás - Erotikus történetek.tlap.hu
részletek »

Erotikus történetek - Erotikus történetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erotikus-tortenetek.tlap.hu » Erotikus történetek
Keresés
Találatok száma - 25 db
7th Sense I Feel What Your Lover Feels

7th Sense I Feel What Your Lover Feels

Mi a legfontosabb egy pár életében? A kommunikáció. Ahogy szexuális életben is. A Passion Carddal és a hozzá kapcsolódó termékeinkkel a kommunikáció és a vágyak kifejezésének és megélésének fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Egy boldog párkapcsolat alapja a jó szex. A jó szex alapja pedig egymás megismerése kívül, belül. Nincsenek tabuk! Nincsenek határok, se titkok, csak a 7th Sense. Minden termékünket mi magunk teszteljük, meggyőződünk azok használhatóságáról, erősségeiről, esetleges gyengeségeiről és csak olyan termékek kerülnek a 7th Sense webshopba, amik kiállják a próbát. A 7th Sense az ízlésesen tálalt erotika tárháza, ami sok webshopra közelről sem jellemző. Szeretnénk a tabukon túllépve egy szexuálisan felvilágosult vásárlói közönséget alkotni, megtartva a finom ízlésességet.

Apakomplexus

Apakomplexus

Apakomplexus - Online izgató regény Szerzője - részben - maga az olvasó! Amúgy meg, nem fogsz meglepődni, kedvelem a fiatal (18-25) éves lányokat, s ha csak tehetem, engedelmes szolgalányt nevelek belőlük.

Cseppnyierotika

Cseppnyierotika

Szeretkezések vagy csak szimplán szex úgy, ahogyan én és a fantáziám látjuk... Gondolataim a szexről, erotikáról... Hazafele egy kicsit elméláztam magamban. Nem volt az a megszokott tömeg, de nem is volt üres a busz, így mindenkit láthattam arcra, testalakra egyaránt. Hirtelen azon vettem észre magam, hogy próbálok találgatni, elemezgetni, persze csak a nőkkel kapcsolatban. Próbáltam kitalálni, vajon ki, mikor és hogyan élte meg a legelső szexuális élményét, illetve milyen lehet mostanság az ágyban..

Egy leszbikus lány meséi

Egy leszbikus lány meséi

Néha úgy érzem, hogy a történeteim jobban felizgatják a lányokat, mint a meztelen testem. Amikor elmesélek egy erotikus történetet az olyan, mintha mindenkivel szeretkeznék, aki hallja. Az Erotikus Történetek tulajdonképpen életem legvadabb kalandját jelentik. Olyan ez, mintha veled és a világ összes nőjével szeretkezhetnék.

Elke Metzger: Naplóm

Elke Metzger: Naplóm

Elke Metzger: Naplóm - Egy sikeres nő visszaemlékezései. (My Diary - Reminiscences of a successful woman). Előszó: "Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Hogy miért kezdtem el, fogalmam sincs. Barátnőimtől hallottam milyen jópofa dolog. Aztán mikor kamaszodtam, jólesett visszaolvasni egy-két élményemet. Felizgatott. Megnedvesedtem és kielégítettem magam. Izgalmi állapotban igen nedves leszek mind a mai napig (egy nőgyógyászom szerint valószínűleg a Bartholin-mirigyek fokozott termelékenysége miatt), s szeretem nézni levemtől csillogó ajkaimat, s szeretem nézni ahogy mások nézik. Ez még jobban felizgat, s már csak hajszál választ el az orgazmustól. De a kielégítést most már másra hagyom. Így még jobb."

Erotikus élmények

Erotikus élmények

Masszázs lányok fényképekkel, erotikus élményeikkel hoznak lázba. Ha többet szeretnél megtudni az erotikus masszázs rejtelmeiről, akkor erotikus masszázzsal kapcsolatos filmek között is lehet válogatni. Kellemes kikapcsolódás, erotikus lazító masszázs, stresszoldó masszázs, élménymasszázs, erotikus masszázs variációk! Ha egy kis kikapcsolódásra van szükséged a szürke hétköznapokból, csak választanod kell!

Erotikus és szexnovellák

Erotikus és szexnovellák

A netről, szabadon hozzáférhető helyekről ollózott, szerzői joggal nem rendelkező, többnyire szerző nélküli szex- és erotikus novellák gyűjteménye. Találhatóak benne könyvekből kiollózott, szabadon terjeszthető erotikus fejezetek, illetve egyes könyvekből - a túlzott erotikus tartalom miatt - cenzúrázott, csak itt fellelhető részletek.

Erotikus sztorik

Erotikus sztorik

Erotikus sztorik - Erotic stories Kalandozás az erotika világában, sex, pornó, folyamatosan bövítve... Relaxáció férfi módon: - Evezős tábor - Londonban - Szüzesség elvétel - Kézbesítő futár - Ismeretlen szoba - Fárasztó nap után - Franciázás - Irodában - Forró éjszaka - Stoppos lány - Főnökkel - Dugd meg a szomszéd nőt - Foci meccs után

Erotikus történetek

Erotikus történetek

Habár jóval nyitottabban állunk ma már a szexuális élet és magatartás kérdéseihez, mint néhány évtizeddel ezelőtt, a szüzesség elvesztése ugyanúgy mérföldkő mindenki életében, mint bármikor korábban, és amikor megkezdi, sajnos a fiatalok jelentős része ma sem tud többet a nemi életről, mint a korábbi generációk képviselői. Az oldalon számos történet olvasható fiúk és lányok tollából azaz billentyűzetéből, melyben elmesélik életük megismételhetetlen, egyszeri és csodálatos pillanatának, szüzességük elvesztésének körülményeit - mindezt valóbban olvasmányos, nem vulgáris nyelvezetben. Ha a történetek olvasása közben kedvet kapsz, Te is elküldheted a szerkesztőknek saját történeted (természetesen akár név nélkül), és ha igazán olyan izgalmas és erotikus, mint a már publikált történetek, hamarosan saját történeted is olvashatod a weboldalon.

Hirdetés
Ha a lepedőnk beszélni tudna...

Ha a lepedőnk beszélni tudna...

Érosz és Freya erotikus történetei ... avagy egy szerelmes pár mindennapi pajzán titkai, történetei, mindkétfél elbeszélésében! 'Megalkottam hát ezt a blogot. Szerelmemmel nemrég vetettük fel az ötletet, hogy mi lenne, ha naplóznánk a falrepesztő szeretkezéseinket, és ha már van az internetnek egy ápoló és eltakaró anoním lehetősége, akkor miért is ne publikusan?! Ezen ötlet alapján született most meg ez a blog, és fogjuk leírni mindennapi pajzán életünket, azt, amit senki más nem tud. Ketten fogjuk írni ezt a blogot, az egyes szeretkezések részleteibe is belemenve úgy, hogy mind a ketten a saját élményeinket leírva. Úgy, hogy a saját élmények leírása előtt nem olvassuk el a másik élménybeszámolóját! :) Így a blogban csak az élmények lesznek a közösek!'

Mellesleg - Történetek

Mellesleg - Történetek

Mellesleg - Történetek: - Bevallom őszintén, nem vagyok biztos benne, hogy maga a megfelelő jelölt erre a munkára. Mivel tudna meggyőzni, hogy mégis magát kell választanom? Ezt a kérdést mindenkinek feltettem, rutin állásinterjú kérdés, amire a gyakorlott álláskeresők az előre betanult személyes erősségeket szokták felsorolni. De ez a nő egyszerűen felállt, és elkezdett vetkőzni. Mielőtt beléhatolt volna, elnézte. Cseppet sem csodálkozott rajta, hogy újra és újra megkívánja a nőket. Ékszer. Ékszer van a lábuk között. Veszélyes gyémánt, felbecsülhetetlen kábítószer. Ahogy végigpörgette az agyában a megdugottakat, teljesen begerjedt. A felkínált pinába hatolt, és az sem érdekelte, hogy ez a tulajdonosának most mennyire jó vagy rossz. A forró, száraz pina gazdája hangosan nyögött, és Cecilben felébredt az ösztön...

Miért élvezet a szex?

Miért élvezet a szex?

Jared Diamond, a University of California világhírű élettanprofesszora szerint az ember szexuális viselkedése, mely a leghevesebb gyönyörök, gyakorta pedig a szenvedések és nyomorúságok forrása, kifejezetten bizarr, legalábbis ha a földünkön élő többi 4300 emlősfajéhoz hasonlítjuk. A tudósok feltételezik, hogy még legközelebbi majomszerű őseink is döntően másfajta "szexet" űztek. Mely evolúciós erők hatására lettünk olyannyira másmilyenek? Miért pont így kellett történnie? Mi is olyan meghökkentő bennünk, emberekben? A szerző sziporkázóan szellemes érveléssel és megragadó példák sokaságával fejti ki, miként vált döntő jelentőségűvé az emberré válásunkban - más egyéb tényezők mellett - a szex.

Pajzán vajdasági népmesék

Pajzán vajdasági népmesék

A pajzán népmesék nyelvezete, polgárilag fogalmazva: obszcén. Természetszerűen az. Népünk gyermeke akkor hőköl pirulva, ha beszédje közben kipontozni kényszerül. Az álszent, polgári, pesti szófetisizmus természetellenes nyűge és faramuci stílusa ("Ki tetszett törni a kezét?") számára még idegen. Az erotikus népmesék sok hozama közül az egyik: a felszabadult, jóízű nevetés, nevettetés. Egészség hát. A jómód önpusztító kényelmének sokfajta nyavalygása helyett. (Dr. Burány Béla)

Portugál szeretők

Portugál szeretők

Tán nem első, egyetlen ... de interaktív és blogregény 'Van nekem egy regényem. Illetve még csak majdnem. Már majdnem. Hátha lesz. Útjára bocsátom darabonként, közszemlére teszem. Nem tagadom: női regény. Ehhez tartsátok magatokat. Lehet fumigálni emiatt, lehet skatulyázni, pöttyöskönyvezni, vérfeministázni, lenézni, és lehet szeretni is. Majd elfoglalja a saját terét. '

Sexromans

Sexromans

Erotikus történetek egyazon szerző "tollából", teljes terjedelmükben közzétéve. Egy 36 éves férfi saját szerzeményeit olvashatjuk ezen a blogon. A szerző elérhetősége az oldalon a szerző profilja alatt elérhető.

Szex, képek nélkül

Szex, képek nélkül

ttl rendszeresen frissülő blogja, nem mindennapi stílusban megfogalmazott történetei. A téma általánosnak tekinthető, a blog-ot mégis egyszerűen öröm olvasni. "Nem hiszem, hogy volna bármi is magasabb rendű és fontosabb a test és a lélek igényeinek kielégítésénél. Azt nem hiszem, hogy valaha is teljesülni fog minden vágyam, nem azért mert az elérhetetlen után vágyódom, hanem mert a szexuális vágyban épp az az egyik legcsodálatosabb, hogy mindig újra és újra és megintcsak újraéled. Ráadásul vágyódni jó." ttl

Szex/csaták anno

Szex/csaták anno

Kell nekünk valamire a mitológia? Érdekelnek valakit ezek az ezeréves sztorik? A görögök, a rómaiak, a sötétnek nevezett középkor? Ha nem, akkor miért készül róluk annyi film és tévésorozat? Lehetne kevésbé bárgyún is hozzányúlni a témához? Lehetne. És lőn ...

igennem
Tuti menü